Funderar du på ett spa?

Bra saker att tänka på först:

Innan du köper ditt nya spa bad behöver du göra en liten analys av vad du har för tankar kring spa badet. Detta hjälper dig att hitta den bästa modellen för dina behov och önskemål.

Några frågar att ta hänsyn till är till exempel: Skall badet stå på en altan eller ute i trädgården? Har ni någon yttre faktor som begränsar val av badets storlek? Tänker ni använda badet i terapeutiska syften? Kanske för att lindra muskelvärk, behandla gamla eller nya skador eller hjälpa till att minimera ledvärk? Eller är det främsta syftet social samvaro när ni får trevligt besök? Inte minst kan vi rekommendera daglig användning för återhämtning och välmående!
Möjligheterna är oändliga.

Många framtida ägare tror inte att bubbelpoolen kommer att bli en samlingsplats för familj och vänner. Det antas ofta att spa badet används separat, men verkligheten är ofta att alla vill använda det och helst samtidigt. Et spa bad kommer att vara en samlingsplats där vuxna och barn kopplar av i en trevlig atmosfär och för goda samtal. Detta ger kvalitet i vardagen. Av denna anledning är det ofta viktigt att planera för ett något större bad enn män tror.

När ni så är klara med er analys är bara att välja den mest lämpliga modellen från sortimentet.

Kom ihåg att läsa specifikationerna noggrant. Hur stort är exempelvis badet? Vad väger det och vilka garantier är det som gäller? Jämför gärna med andra leverantörer. Vi garanterar hög kvalitet på isolering, pumpar, elektronik och värmeelement. Utrustning som LED-lampor, stereoanläggningar och reningsverk håller naturligtvis också hög kvalitet. Ta gärna även en titt på de material som valts ut. Spa bad  kan göras av så många. Ni bör därför ta reda på för- och nackdelar mellan de olika tillverkare. Vi tar ansvar för detta når det kommer till spa bad från oss.

När ni känner er klara med er analys och tänkt igenom ovan, är ni varmt välkomna att kontakta oss för en trevlig pratstund kring era tankar. Vi kan då nästan garantera att ni kommer att bli lyckliga ägare till ett underbart spa bad från oss.